Norwegian

Download the Norwegian Booklet

Click the button to download

Kjære kunde

Hei, og velkommen i den raskt voksende gruppen av milkteds-tilhengere. Vi håper at dette produktet overgår dine forventninger når det gjelder stil, smart teknologi og helsefremmende funksjoner for det fremste innen kompresjonsbekledning.

Milkteds-konseptet

Kompresjonsbekledning kan fort bli et behandlingsbelastet ord med assosiasjoner til noe som må brukes ved spesielle anledninger, i stedet for at det blir et ønske om daglig bruk. Noen kompresjonsprodukter føles unaturlige, klamme, klør og er vanskelige å ta på og gå med hele dagen. Milkteds-konseptet ble utviklet for å skape en type produkter som skiller seg ut, beregnet for bevisste kunder. De skal skilte om velvære, samtidig som de ser strålende ut. Milkteds er utviklet i Storbritannia og produsert etter de strengeste kvalitetskrav i Italia for at du skal oppleve en enestående materialkvalitet, innovativ design og luksuriøs komfort. Vi bruker en garnblanding som er lagd av melkeprotein (ja, det er samme melk som vi drikker!) for å lage produkter i en rekke farger med en myk, naturlig følelse. Milkteds kan benyttes daglig som en del av hverdagsantrekket, eller til spesielle formål som idrett, graviditet, friluftsliv, reise eller restitusjon.

Våre produkter jobber "stilltiende" i bakgrunnen. De benytter vitenskapen bak gradert kompresjon til å gjøre underverker som forhindrer og lindrer trøtte bein og verkende føtter. Strømpene og kontrollbekledningen vår samarbeider med kroppen for å gi deg en slankere, fastere og strammere silhuett uten at det går på bekostning av komforten, og de er heller ikke vanskelige å ta på eller gå med i lange perioder. Milkteds-sortimentet omfatter sokker, sokker uten tær, sokker uten fot, leggstøtte, tights, leggings og kontrollbekledning. Gå til www.milkteds.com for å se hele sortimentet. Blant noen av de unike funksjonene er: Patentanmeldt teknologi · Mansjetter eller belter som holder seg på plass og ikke klemmer for hardt · Fuktabsorberende og pustende fiberblanding holder deg ren · Motvirker blemmer med puter på flere steder og ankelstøttesystem · Gradert kompresjon bidrar til bedre blodgjennomstrømning · Gir passform · Sømfrie og forsterkede tær med flat søm · Forsterket hæl · Myke, flate sømmer · Behagelig innersøm · Elastisk komfortpanel gir støtte ved graviditet · Tredimensjonal (3D) strikk etterligner mikromassasje.

Vårt miljøvennlige melkegarn

Melkefiber fikk i april 2004 den internasjonale økologiske Oeko-Tex Standard 100-godkjenningen for tekstiler, og inneholder helsebringende aminosyrer. Av andre egenskaper kan vi nevne: Naturlig fuktighetsbevarende; gir næring til huden og en silkemyk følelse · Rengjørende, antibakteriell og soppdrepende · Hygroskopisk; absorberer fuktighet · Glansfullt og luksuriøst utseende, behagelig å berøre og god komfort · Holdbar.

Størrelser og marking

Følgende informasjon er strikket på innsiden av toppbåndet/mansjetten eller i livet: Størrelse (se størrelsesoversikten som er trykt på den indre esken for å se korrekte størrelsesmål) · Høyre eller venstre fot på grunn av funksjonenes unike plassering (gjelder kun sokker) · Kompresjonsfaktor i millimeter kvikksølv (mm Hg) – unntatt kontrollbekledning Målene brukes som veiledning for omtrentlig størrelse. Nøyaktig kompresjon kan ikke gis på grunn av varierende omkrets rundt ankel/legg/lår og beinlengde.

MTSE001REDG_red_m2-400x600
MTPO002BLKH_blk_f1-400x600

Instruksjoner for vask og vedlikehold

Kan vaskes regelmessig i maskin på maks. 30° skånsom vask med mildt vaskemiddel. Unngå tøymykner da det kan ødelegge fibrene. Må ikke blekes, klores eller renses. Kan tromles på lav varme i tørketrommel. Produktets levetid blir lengst ved å bruke vaskepose og alltid vrenge det før vask. Ideelt sett bør kompresjonsprodukter skiftes ut etter tre måneder med regelmessig bruk og seks måneder med uregelmessig bruk for å bevare riktig kompresjonsnivå.

Instruksjoner for bruk

milkteds®-strømper er enklere å ta på enn andre plagg med tilsvarende kompresjonsgrad, da det ikke er behov for spesialredskaper eller hansker. Selv om våre sokker, leggstøtte, tights og leggings har gradert passform, kan du likevel få foten gjennom beinet. Sokker/leggstøtte skal has under kneleddet for å unngå for stor stramming på kneet. Hvis de er for lange, kan de gnis forsiktig nedover under kneet og tilpasses leggens lengde. Prøv å unngå bretter eller skrukker langs hele lengden. På tights og leggings må bretter og skrukker unngås langs hovedkompresjonsområdet, som begynner på ankelen og gradvis reduseres mot låret. Bruk håndflaten til å jevne ut eventuelle skrukker.

Kompresjonsstrømper anbefales ikke i følgende tilfeller:

Kontraindikasjoner: Personer som lider av: Cellulitt, septisk flebitt, phlegmasia coerulea dolens, mistenkt eller påvist perifer arteriell okklusiv sykdom, hjertesvikt (dekompensert hjertesvikt), diabetes med perifer arteriell sykdom eller perifer nevropati, perifer arteriell bypass, gangren, perifer nevropati eller annen nedsatt sensorisk funksjon.

Relative kontraindikasjoner:

Mild flebitt, revmatisk artritt, lokale tilstander strømper kan gjøre skade på, som tynn og ømfintlig hud, dermatitt eller annen ledsagende dermatose, nylig gjennomført hudtransplantasjon og allergi mot naturlige proteinfibre eller noen av de andre produksjonsmaterialene (oppført i sammensetningen av dette produktet).

Ansvarsfraskrivelse – Informasjonen som er gitt om kontraindikasjoner i avsnittene over, er kun retningsgivende og skal ikke regnes som medisinsk rådgivning. Hvis du er usikker på om det er hensiktsmessig å benytte kompresjonsprodukter, bør du rådføre deg med lege. Milkthreads Ltd påtar seg ikke ansvar for feil eller kontraindisert bruk av produktet.

Spesiell merknad:

Hvis du oppdager hudirritasjon eller smerte ved bruk av dette produktet må det umiddelbart tas av, og du må kontakte lege hvis symptomene fortsetter.

Register for the newsletter and save 10% of your next order

Scroll to Top