Finnish

Download the Finnish Booklet

Click the button to download

Arvoisa asiakas

Hei ja tervetuloa kasvavan Milktedsin kannattajajoukon jäseneksi. Toivomme, että tämä tuote ylittää odotuksesi kompressiovaatteiden tyylikkyydestä, älykkäästä tekniikasta ja terveyttä edistävistä ominaisuuksista.

Milkteds-konsepti

Kompressiovaatteisiin liittyy usein mielikuva ”lääkinnällisyydestä” ja ”tarvittaessa käytettävästä” eikä niinkään ”päivittäin käytettävästä”. Jotkin kompressiovaatteet tuntuvat luonnottomilta, hiostavilta, kutittavilta ja vaikeasti puettavilta, eikä niitä ole mukava käyttää koko päivän. Milktedsin konsepti on luoda erilaisia tuotteita tarkoille kuluttajille, jotka pitävät huolta hyvinvoinnistaan ja haluavat näyttää samalla hyvältä. Milkteds on perustettu Isossa-Britanniassa, ja sen tuotteet valmistetaan ankarimpien standardien mukaan Italiassa materiaalien erinomaisen laadun, innovatiivisen suunnittelun ja ylellisen miellyttävyyden varmistamiseksi. Käytämme maitoproteiinista (kyllä, juotava maito) valmistettua sekoitelankaa, josta valmistamme erivärisiä, luonnollisen tuntuisia tuotteita. Milkteds-tuotteita voidaan käyttää päivittäin tai tiettyihin tarkoituksiin, kuten urheilussa, raskauden aikana, ulkoillessa, matkoilla tai vammoista parantumisen aikana.

Tuotteemme toimivat ”ääneti” taustalla tuottamalla asteittaisen kompression ja ehkäisemällä taianomaisesti jalkojen väsymistä ja särkyä. Sukat, sukkahousut ja muotoilevat vaatteemme hoikentavat ja tukevat kehoa tehden siitä kiinteämmän näköisen mukavuudesta, helppokäyttöisyydestä ja pitkäkestoisen käytön miellyttävyydestä tinkimättä. Milktedsin tuotevalikoimaan kuuluu sukkia, kärjettömiä sukkia, säärystimiä, pohjetukia, sukkahousuja, leggingsejä ja muotoilevia vaatteita. Katso kaikki tuotteet osoitteesta www.milkteds.com. Joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia: patenttia odottava tekniikka · paikallaan pysyvä, puristamaton pohje- tai vyötärönauha · kosteutta siirtävä ja hengittävä kuitusekoitus pitää olon raikkaana · rakkoja estävä, moniosainen pehmustus ja nilkkatukijärjestelmä · asteittainen kompressio verenkierron parantamiseksi · muodon säilyttävä · saumattomat ja vahvistetut käsin yhdistetyt terät · vahvistettu kantapää · pehmeät, litteät saumat · miellyttävä haarakiila · venyvä, miellyttävä kiila tueksi raskauden aikana · mikrohierontaa antava kolmiulotteinen (3D) kudos.

Ekologinen maitolanka

Maitokuidulle myönnettiin International Ecological Textile Oeko-Tex Standard 100 -tunnustus huhtikuussa 2004, ja se sisältää terveyttä edistäviä aminohappoja. Muita ominaisuuksia: luonnollinen kosteuttaja; ihoa ravitseva ja silkinpehmeä · puhdistava, antibakteerinen ja sienikasvua ehkäisevä · hygroskooppinen; kosteutta imevä · kiiltävä ja ylellinen ulkomuoto, miellyttävä käyttää · kestävä.

Kokotaulukko ja merkinnät

Seuraavat tiedot on neulottu tuotteen yläreunan tai vyötärön sisäpuolelle: koko (katso sisäpakkaukseen tulostettu kokotaulukko) · oikea tai vasen jalka (muotoiltu erikseen, vain sukat) · kompressiokerroin elohopeamillimetreinä (mm Hg)- ei koskemuotoilevia vaatteita. Mitat ovat viitteellisiä. Tarkkaa kompressiota ei voida ilmoittaa nilkan/pohkeen/reiden ympärysmitan ja jalan pituuden vaihtelun takia.

MTSM002NVYG_nsb_f1-400x600
MTPO002KHKH_khk_M1-400x600

Pesu- ja hoito-ohjeet

Voidaan pestä koneessa, korkeintaan 30°:ssa hellävaraisella ohjelmalla ja miedolla pesuaineella. Vältä huuhteluaineiden käyttöä, koska ne kuluttavat kuituja. Älä valkaise, silitä tai kuivapese. Rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa sallittu. Käyttöiän pidentämiseksi käytä pesupussia ja käännä tuote nurinpäin ennen pesua. Kompressiotuotteet tulee vaihtaa kolmen kuukauden jatkuvan ja kuuden kuukauden ajoittaisen käytön jälkeen oikean kompressiotason säilyttämiseksi.

Käyttöohjeet

Milkteds®-tuotteet on helpompi pukeakuin muut saman kompressiotason vaatteet, koska mitään erikoislaitteita tai -käsineitä ei tarvita. Vaikka sukat, pohjetuet, sukkahousut ja leggingsit ovat asteittain sopivat, ne on helppo pujottaa jalkaan. Jotta verenkierto polvessa ei esty, sukkia/pohjetukia tulee käyttää polven alapuolella. Jos pituutta on liikaa, tasoita alaspäin polven alapuolelle, säädä pituutta ja yritä välttää ryppyjen ja poimujen syntyminen koko matkalla. Vältä sukkahousuissa ja leggingseissä poimuja ja ryppyjä pääkompressioalueella, joka alkaa nilkasta ja vähenee asteittain reittä lähestyttäessä. Tasoita rypyt kämmenellä.

Kompressiovaatteiden käyttöä ei suositella seuraavissa tilanteissa:

Vasta-aiheet: Henkilöt, joilla on selluliittia, septinen laskimotulehdus, alaraajojen turvotusta, epäilty tai todettuääreisverenkierron okklusiivinen sairaus, sydänsairaus (sydämen vajaatoiminta), diabetes ja ääreisverenkierron sairaus tai ääreisneuropatia, ääreisverenkierron ohitusleikkaus tehtynä, kuolio, ääreisneuropatia tai muu aistien toimintahäiriö.

Suhteelliset vasta-aiheet:

Lievä laskimotulehdus, reuma, paikalliset oireet, joiden yhteydessä sukat voivat aiheuttaa vammoja, esimerkiksi herkkä, ohut iho, ihotulehdus tai muu ihotauti, ihonsiirto ja allergisuus luonnonproteiinikuiduille tai muille valmistuksessa käytetyille materiaaleille (lueteltu tuotteen sisällysluettelossa).

Vastuuvapauslauseke – Edelliset vasta-aiheita koskevat tiedot ovat vain viitteellisiä, eikä niitä ole tarkoitettu kliinisiksi ohjeiksi. Jos olet epävarma tai huolissasi kompressiotuotteen sopivuudesta, ota yhteyttä lääkäriin. Milkthreads Ltd ei vastaa tuotteen sopimattoman tai vasta-aiheisen käytön seurauksista.

Huomautus:

Jos koet ihon ärtymistä tai kipua tuotteen käytön aikana, riisu tuote välittömästi, ja jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä lääkäriin.

Register for the newsletter and save 10% of your next order

Scroll to Top