Danish

Download the Danish Booklet

Click the button to download

Kære kunde

Du bydes velkommen som medlem af den voksende skare af milkteds-tilhængere. Vi håber, at dette ultimative produkt inden for kompressionsbeklædning overstiger dine forventninger til moderne stil, intelligent teknologi og helsebringende funktioner.

Milkteds-konceptet

Kompressionsbeklædning ledsages ofte af en opfattelse af at være "medicineret" samt en følelse af at være nødt til "at have dem på ved bestemte lejligheder" og ikke af "et ønske om at bruge dem dagligt". Visse kompressionsbeklædningsprodukter føles unaturlige, klamme, ubehagelige og svære at tage på og have på hele dagen. Milkteds-konceptet blev skabt med henblik på at fremstille anderledes produkter til den kræsne kunde – produkter som fremmer en følelse af velvære og god stil. Milkteds så dagens lys i Storbritannien og fremstilles iht. de strengeste kvalitetskrav i Italien. Resultatet er produkter fremstillet af topkvalitetsmaterialer, indbegrebet af innovativt design og komfort i luksusklassen. Vi benytter en garnblanding fremstillet af mælkeprotein (ja, det er drikkemælk!) til at producere produkter i forskellige farver, som føles bløde og naturlige. Milkteds kan iføres dagligt som en gængs beklædningsgenstand eller benyttes til bestemte formål som f.eks. i forbindelse med sport, graviditet, udendørs-, rejseaktiviteter eller rekonvalescens.

Vores produkter fungerer "umærkeligt" i baggrunden og udnytter videnskaben bag gradueret kompression til på magisk vis at yde forebygge og stimulerel trætte ben og ømme fødder. Vores trikotage- og shapewear-produkter fungerer i samklang med kroppens former og giver en slankere, mere tonet og rankere holdning. De er lette at tage på og behagelige at have på i længere perioder. Milkteds' sortiment omfatter sokker, tåløse sokker, fodløse sokker, lægstøtteprodukter, strømpebukser, gamacher og shapewear. Det fulde sortiment kan ses på adressen: www.milkteds.com. Af unikke egenskaber kan nævnes: Patentanmeldt teknologi · Rand eller linning, der fastholder uden at stramme · Svedtransporterende og åndbar fiberblanding holder dig frisk

· Vabelforebyggende, flerzonepolstret og ankelstøttende system · Cirkulationsfremmende gradueret kompression · Formfastholdelse · Sømløs og forstærket tålukning · Forstærket hæl · Bløde, flade sømme · Bekvem skridtkile · Strækbart, komfortpanel yder støtte til gravide · Tredimensionelt (3D) strikdesign med mikromassagefunktion.

Vores økovenlige mælkegarn

Mælkefiber blev tildelt godkendelsen International Ecological Textile Oeko-Tex Standard 100 i april 2004 og indeholder helsefremmende aminosyrer. Øvrige egenskaber: Naturlig fugtbevarende faktor, hudnærende og silkeblødt · Rensende, antibakteriel og modvirker svamp · Hygroskopisk; fugtabsorberende · Glansfuld og luksuriøs kvalitet og komfort · Slidstærkt.

MTSE001BLKG_blk_m1-400x600
MTFE001CRMH_crm_f1-400x600

Størrelsesangivelse og mærkning

De følgende oplysninger er syet fast på indersiden af liningen/randen øverst eller i taljen: Størrelse (se størrelsesangivelserne, der er trykt i boksen på indersiden, for at få de korrekte mål) · Højre eller venstre fod grundet unik placering af egenskaber (gælder kun sokker) · Kompressionsfaktor i mm kviksølv (mm Hg)- gælder ikke shapewear. Mål bruges som vejledning til omtrentlig størrelse. Nøjagtig kompression kan ikke angives, da ankel-/læg-/låromkreds og benlængde varierer.

Vaske- og plejeanvisninger

Kan maskinvaskes regelmæssigt ved højst 30° skånevask og med et mildt vaskemiddel. Skyllemidler bør ikke bruges, idet de nedbryder fibrene. Må ikke bleges, stryges eller udsættes for kemisk rensning. Kan tørres i tumbler ved lav varme. Brug en vaskepose for at maksimere levetiden, og vend altid vrangen ud på produktet, før det vaskes. Kompressionsprodukter bør ideelt set udskiftes efter tre måneders regelmæssig brug og seks måneders lejlighedsvis brug for at opretholde det korrekte kompressionsniveau.

Brugsvejledning

milkteds® strømper er lettere at tage på sammenlignet med andet tøj med samme kompressionsniveau, idet der ikke skal bruges specielle anordninger eller handsker. Selvom vores sokker, lægstøtteprodukter, strømpebukser og gamacher har gradueret tilpasning, kan du stadig lempe din fod gennem benet. Sokker/lægstøtteprodukter bør sidde under knæet for at undgå, at de strammer for meget omkring knæet. Hvis produktet er en smule for langt, skal det forsigtigt jævnes ud nedad under knæet og justeres i forhold til det lavere bens længde. Prøv at udjævne folder langs hele dets længde. Strømpebukser og gamacher må helst ikke være foldet langs hovedkompressionszonen, som starter ved anklen og gradvist formindskes op mod låret. Brug håndfladerne til at udjævne folder.

Kompressionstrikotage frarådes i følgende situationer:

Kontraindikationer: Personer med følgende lidelser: Cellulitis, septisk phlebitis, phlegmasia coerulea dolens, formodet eller påvist perifer arteriel okklusiv lidelse, hjerteinsufficiens (dekompenserede hjertesygdomme), diabetikere med perifer arteriel lidelse eller perifer neuropati, perifer arteriel bypass-grafting, koldbrand, perifer neuropati eller andre årsager til nedsatte sensoriske evner.

Relative kontraindikationer:

Mild phlebitis, rheumatoid artrit, lokale lidelser, som strømper kan forværre, f.eks. skrøbelig `papiragtig´hud, dermatitis eller anden ledsagende dermatose, nylig hudtransplantation og allergi over for naturlige proteinfibre eller nogen af de øvrige fremstillingsmaterialer (som angivet i produktets sammensætning).

Ansvarsfraskrivelse – Oplysningerne i de ovenstående afsnit ang. kontraindikationer er kun vejledende og må ikke betragtes som klinisk rådgivning. Hvis du er i tvivl om eller bekymret over kompressionsprodukters egnethed, skal du søge råd hos din læge. Milkthreads Ltd påtager sig intet ansvar for uhensigtsmæssige eller kontraindikeret brug af dette produkt.

Særlig bemærkning:

Hvis du under brugen af dette produkt oplever hudirritation eller smerter, skal du straks fjerne produktet og søge råd hos din læge, hvis symptomerne er vedvarende.

Register for the newsletter and save 10% of your next order

Scroll to Top